Stolen som var hel!

Jeg og Min ste-bror hadde gått og lagt oss. Han sovna fort, mens jeg som vanlig lå og ventet på at det skulle skje noe for jeg følte det alltid på meg at "denne natta, da skjer det". Jeg var på vei til å sovne da døra til gangen åpnet seg i full fart, da hørte jeg Dagfinn skrike (som vanlig) "Du skal alltid snakke dritt, du fortjener det" og mamma skriker etter hjelp. Jeg vekker nå min ste-bror i full fart, og vi setter oss opp i senga og bare venter på hva som skal skje, begge gråter. Mamma kommer løpende inn på rommet, Dagfinn kommer etter med en trestol og når han kommer seg inn på rommet med stolen. Hører vi det smeller som søren, Dagfinn slår en stol i huet på mamma.. Den knakk i flere biter,jeg og min ste-bror vet ikke hva vi skal gjøre!.Vi er jo bare små barn, vi får ikke gjort stort ut av oss.. Men vi spør flere ganger om hvorfor dette skjer, og hvorfor han gjør det.. "Moren din, og hennes venninne kom bort og skulle være med meg og mine kompiser på fest"var svaret, men mamma hadde aldri vært på fest denne natta. Det var bare han, han var den eneste som var ute HVER eneste helg .Denne natten var ikke så voldelig, det gikk mest i drittprat.

Men det gikk jo aldri en natt uten vold i hjemmet. Han satt alltid og drakk, det var sykt egentlig hvordan han kunne klare å få i seg så utrolig mye alkohol. Mamma satt alltid hjemme med meg,eller oss. Hun fikk aldri gå ut med venner eller gått ut på gata alene. Dagfinn skulle alltid være med for å ha kontroll over oss. Vi satt "innelåst" hver dag, bilnøkler osv ble alltid tatt med da han skulle på jobb. Hvorfor skulle ikke vi få ha det hjemme? Jo fordi han var redd, redd for at vi skulle få benytte sjansen til å komme oss vekk mens han var på jobb. Vi skulle jo gjøre som han ville, være som han ville og leve vårt EGET liv som han ville. Jo det kunne hende han lot bilnøkler være igjen hjemme, og da benyttet vi sjansen til å dra av gårde. Vi var hos venner av mamma men han var alltid etter oss. Om nettene etter mamma hadde fått seg ett slag eller to kunne hun si at hun måtte på sykehuset, eller hvis hun løp ut til bilen var det plutselig tømt sukker på tanken. Da kunne mamma bli dratt i håret inn igjen, eller fra der Dagfinn har klart å ta hun igjen. Mamma har blitt dratt mamma ekstremt mye i håret, omtrent vær gang det var voldelige scener hjemme. 

Mamma har tatt imot mye, alt fra knytnæva til opp mot 90 bitt på en gang.Og som sagt er jeg utrolig stolt av mamma som fortsatt klarer og stå på bena! Det er virkelig ikke mange som kan være like sterk som mamma! 

8 kommentarer

Hans Erik Karlengen

05.07.2016 kl.23:08

Får vondt i magen av å lese. Du må være minst like sterk som mamman din for å klare å skrive om det :-):-):-)

Martine

06.07.2016 kl.09:05

Begynner nesten å gråte. Dere får fortsette og holde motet oppe..og ikke gi opp..

Har dere anmeldt han...? Eller...

emmanygaardseter

06.07.2016 kl.11:47

Martine: han er anmeldt :) Satt i fengsel :) kommer mer om dette!!

Celina fra Celina.blogg.no

06.07.2016 kl.09:32

Hei hvis det er sant så syns Æ skyt synd på deg å det kan være en bra stor krangel her hjemme men hverst hos deg å sku ønske Æ kjente dæ så kunne Æ hjelpe dæ men hvorfor ringe dere ikke til barne værne det vill jeg ha gjort? Men i allefall ifra meg god bedring til din mamma jeg synes så synd på. Deg les bloggen min Celina.blogg,no

emmanygaardseter

06.07.2016 kl.22:49

Celina fra Celina.blogg.no: hei :) Han er nå satt i fengsel :) Og dette er sant! Barnevernet?? Whut? Vi klarer oss fint gjennom dette :) Og det har vi gjort hele veien:)

emma

06.07.2016 kl.10:49

kan ikke skjønne hvordan du hadde det ingen barn skal ha det sånn

Anonym

10.07.2016 kl.23:42

Du skal ikke blogge om når mora de fikk alle i hans og deres familie, samt alle venner til å tro at hun hadde dødelig svulst i magen da?

-Og plutselig kom Dennis til verden!

Merkelig at det skal være så mye løgn i deres familier.....

AK

11.07.2016 kl.23:05

Rart det der att retten aldri var i tvil om att disse barna har levd i ett regime av vold...har du lest papirene? Jeg har tilbudt deg det men det nektet du 😉😛 rart det att er så mye løgn i min lille familie mens den store familien er alt så fint og flott 👍🏻jeg har plettfri vandel og rent rulleblad... Ikke drikker jeg slik mange andre gjør og spyr av seg mye rart.. Syns dere att barn fortjener å leve slik i 10 år?? Er det noe å forsvare??? Skam deg du...

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits