Er det ved som tilhører ovnen eller...?

Er det ved som tilhører svart ovnen? Eller er det mamma? Det kommer ann på hvem du stiller dette spørsmålet.. Hadde det vært meg du hadde spurt hadde det vært veden, men hadde du spurt han...hadde det vært mamma som tilhørte den..

Vedovnen var alltid et ord som gikk igjen, den var den som var brukt mest i truslene han ga. Han sa alltid at mamma skulle skjæres opp og puttes i svartovnen, ikke vet jeg hvorfor han alltid skulle bruke vedovnen i truslene sine, men han må ha skjønt at det var noe som har skremt oss. Han hadde alltid trusler og komme med. Han kunne plutselig komme med trusler om at han skulle brenne ned huset vårt, eller kanskje andre sine hus. Han kom også med trusler som at han skulle drepe mamma og begrave hun bak huset. Truslene han ga var utrolig skremmende og for å si det sånn fikk han "mye" ut av det, vi ble skremte alle sammen og som om det ikke var nok var også volden han brukte utrolig skremmende.

Vi fikk voldsalarm for å trykke på hvis Dagfinn var utenfor eller kom til oss. Vi hadde fått beskjed om at politiet skulle være her på blunket, men da vi først trykket på den kom ikke politiet. Mamma fikk høre "Det er ikke noe vi kan gjøre noe med" av politiet. Han drev å kjørte rundt hos oss på en privatvei rett forbi oss i flere timer da vi først ringte på alarmen og ringte politiet privat ga de oss grei beskjed om at de ikke fikk gjort noe med det og at han hadde lov til dette. Han hadde ingen venner bortover denne veien så han hadde virkelig ingen grunn til å kjøre på privatveien forbi oss.

Mamma prøvde å få hjelp opptil flere ganger, men hos politi var det aldri noe hjelp å få. Vi levde i dette helvete i flere år og politiet bare satt og hørte på alt som skjedde. Jeg vet ikke hvorfor de ikke kunne gjøre noe, kanskje de ikke trodde oss? eller kanskje de ikke hadde tid? eller hadde de viktigere ting å gjøre? det vet bare de svaret på.

3 kommentarer

Iselin

07.07.2016 kl.14:42

Synes du er tøff søm tørr og skrive om dette❤️❤️ Stå på💛

Anonym

10.07.2016 kl.23:41

Du skal ikke blogge om når mora de fikk alle i hans og deres familie, samt alle venner til å tro at hun hadde dødelig svulst i magen da?

-Og plutselig kom Dennis til verden!

Merkelig at det skal være så mye løgn i deres familier.....

AK

11.07.2016 kl.23:09

Rart det der att retten aldri var i tvil om att disse barna har levd i ett regime av vold...har du lest papirene? Jeg har tilbudt deg det men det nektet du 😉😛 rart det att er så mye løgn i min lille familie mens den store familien er alt så fint og flott 👍🏻jeg har plettfri vandel og rent rulleblad... Ikke drikker jeg slik mange andre gjør og spyr av seg mye rart.. Syns dere att barn fortjener å leve slik i 10 år?? Er det noe å forsvare??? Skam deg du... Men slik er det når stoltheten og familiensære skal forsvares.. Så rart jeg ikke er dømt??? Tror du virkelig man får fengsel får ingenting i Norge... Så å komme med søppel hjelper nok ikke... Dommen er lov å gjengi uten anonymisering så jeg kommer til å legge den ut... Da kan folk selv bedømme hva de mener...

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits