UBEHAGELIGE OPPLEVELSER ETTER DOMMEN!

Det har skjedd utrolig mye rart etter at dommen ble satt, ting har ikke vært som de skal og ting har skjedd. Hjemme på Hokåsen har ubehagelige ting skjedd, vi har hatt besøk om nettene. Det har vært utrolig skremmende og det er opplevelser som jeg aldri vil glemme. Etter at disse tingene har skjedd har jeg fått problemer med søvn og jeg har ikke villet ha rom med vindu. Men søvnen er mye bedre nå!

Om nettene kan blant annet det ha stått mennesker utenfor vinduet, biler har stoppet, innbrudd i bilENE, det har "bodd" noen i garasjen under huset og ja helt uvanlige ting har skjedd!

For eksempel da jeg lå og så på film, jeg hadde sett på filmen en god stund før jeg plutselig ser noe i vinduet. Der står det en fyr i helt svarte klær med anonymus maske først tror jeg ikke det jeg ser med mine egne øyne så jeg gnir meg i øynene og ser igjen, da vinker han. Jeg begynner å gråte og gjemmer meg under dyna og sender meldinger til mamma fordi jeg ikke tørr gå opp på rommet hennes, helt uten videre sovner jeg. Jeg våkner neste morgen og forteller alt som skjedde til mamma og SR! Vi har viltkamera ute, så SR går ut og sjekker det og der er alle bildene fjernet ifra kameraet.

En annen opplevelse som skjedde var når jeg lå og sov. Jeg hørte at det stoppet en bil utenfor huset vårt og smelle i dører. Jeg tenker ikke noe over det men jeg går til vinduet i bare trusa, i det jeg kommer dit og åpner gardina ser jeg det komme en blitz på, noen tok bilde av meg!! Og der står jeg i bare trusa, helt bar overkropp. Da løper jeg i full panikk opp og vekker mamma og SR! Mamma og jeg løper i full fart ut og ser om vi ser noen, da i full fart kommer det kjørende en bil forbi så SR tar bilen etter å kjører etter den. Sr kommer tilbake og sa at den eneste bilen han møtte var helt nede på Roverud og den var ikke hvit som denne som kjørte forbi hos oss, men rød. Mamma ringte politiet og ville legge inn dette på loggen, hun fortalte de også at det var noen som tok bilde av meg i vinduet uten overdel! Det mamma fikk som svar da var "Det spiller ingen rolle, det er ikke et poeng engang.".

Vi har også funnet rester av vodka flasker, nye øl flasker og en masse type vin flasker som var helt nye. Ting ble flyttet på i Garasjen og døren til garasjen sto oppe dagen etter vi lukket den.

Det skjedde også ting med bilene, det var innbrudd i to biler hjemme hos oss. Den ene var det innbrudd i etter SR hadde dratt på jobb, vi hørte det ulte og jeg løp opp i vinduet for å se hvem det var! Da ser jeg han løper bortover veien! Jeg skriker på mamma som da ringer SR. SR jobbet på politi stasjon da så han sendte en patrulje opp til Hokåsen. Og en natt stoppet det en bil på utsiden, vi skulle gå ut men før vi kom oss ut reagerte den vedkommende på en bevegelse så han rakk å rømme fra stedet. Pukkellysa på bilen sto fortsatt på.

Vi hadde et viltkamera hengende utenfor over garasjen etter alle disse hendelsene for å se om vi kunne fange opp noe, dette kameraet er fult lovlig og hang bare så vi så vår egen gårdsplass. Nathalie hang også opp en blinkende lommelykt foran på hverandaen så det skulle se ut som kamera, for å skremme folk pga hun var redd for at det skulle komme noen.

14 kommentarer

07.07.2016 kl.09:51

nå får du roe ned litt med fantasien da

emmanygaardseter

07.07.2016 kl.13:36

fantasi?:) Hvis du leser i Glomdalen kjære anonym så kanskje du tenker deg om før du kommenterer dette :) Du vet dessverre ikke hva som er sant eller ikke :) Og du har heller ikke opplevd dette.. Er det noe du lurer på kan du heller komme ut med navn og kontakte meg på pm på Facebook!:)) Ha en fin dag!? Ps: dommen er også OFFENTLIG:)

AK

07.07.2016 kl.13:47

Les gjerne dommen i denne saken fra tingretten og lagmannsretten,så kan du etterpå si att det her er fantasi?

Anonym

07.07.2016 kl.13:53

Hvor er Dagfinn nå?

emmanygaardseter

07.07.2016 kl.15:34

Dagfinn sitter nå I Fengsel :)

Jan Ivar Kilen

07.07.2016 kl.14:16

Jeg vet at alt dette som er skrevet av Emma faktisk stemmer. her er det ingen ting som er fantasi.

Godt skrevet Emma :)

emmanygaardseter

07.07.2016 kl.15:34

Takk! :)

07.07.2016 kl.20:23

Hvem/hva er SR?

emmanygaardseter

07.07.2016 kl.20:40

Er en person?:)

09.07.2016 kl.00:08

Er Dagfinn stefaren din?

Forresten veldig bra skrevet👍

emmanygaardseter

09.07.2016 kl.00:10

Anonym:Dagfinn var stefaren min!:)Takk

Tess

09.07.2016 kl.00:34

Fine deg💖❤️

Kai

10.07.2016 kl.00:50

Kjenner jo litt til noen episoder med vedkommende og ser nok at hendelsene du skriver om dessverre er høyst reelle. Bra og tøft at du setter ord på det Emma.

Maylen Michaelsen

10.07.2016 kl.08:48

Utrolig mye trakassering. At folk virkelig ikke har bedre og gjøre er for meg ett under. Bra idioten sitter inne. Men har ingen av dere våpen tillatelse ? Eller hva m å skaffe det ? Bare for beskyttelse. Og så isåfall skyte i lufta hvis det r noen der. For de fleste uansett hvor dumme de er . Respekterer merkelig nok våpen. Eller hva m vakt hund ?

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits