Kastet ut.

Det har vært episoder der noen av oss har blitt kastet ut. Det har skjedd flere ganger med fler av oss. Vi kunne bli kastet ut en og en, eller fler sammen. Det kom helt an på hvem som var der og hva som begynte å surre oppe i hue på han nå, det kunne være alt mulig rart jo. Her er noen av episodene da han ikke bodde hos oss, men allikevel mente han at han bestemte over våre liv.

Da Nathalie var alene hos han på Langeland og mamma var på Eidsvoll hos ei venninne som fylte 30 år, kom han plutselig på at han skulle til Oslo klokken 7 om morgenen. Mamma tilbød seg og møte de halvveis, men det var ikke bra nok for han så han ba hun til helvete pelle seg til Vinger. Så han pakket tingene og satte Nathalie utenfor blokka, mellom tiden ringte Nathalie gråtende mange ganger og fortalte om at han hadde slått i veggen osv og ba oss forte oss. Dette var en tid da han bodde for seg selv med Nathalie.

Da mamma, jeg og Nathalie var hos han på Rasta kom det en episode der Dagfinn kastet oss ut klokken 00 om natten ca, det var vinter og kuldegrader. Han tok fra oss bankkort,bilnøkler klær osv, mamma hadde 13 kroner i lommene sine på buksene men ikke mer. Han mente vi skulle fryse i hjel på en kald vinternatt! Vi gikk rundt for å holde varmen, så gikk vi til en venninne av mamma! Han fant plutselig ut at vi var der, så han ringte og sa jeg skulle gå hjem! Ikke mamma, bare meg. Hvis jeg ikke kom, kom han å hentet meg. Da gikk jeg tilbake, siden ingen andre kunne hjelpe oss.

Jeg var 9 år, mamma hadde kjøpt en DS til meg! Som var min, da kom plutselig han på at han hadde betalt for min DS! Noe han ikke hadde gjort i det hele tatt. Da valgte han å kaste meg ut på Langeland midt på natten! Jeg fikk ikke med meg noe og jeg fikk fin beskjed om å komme meg hjem til mamma. Han låste blokkdørene og slapp meg ikke inn, mamma kom og hentet meg etterhvert.

Mamma skulle hjem til sitt eget hus etter hun hadde vært med noen venninner, han var hjemme hos oss og da mamma var på vei inn fikk hun pen beskjed om å dra seg bort herfra. Jeg sto i trappa og så på det. Han låste døra og mamma måtte bare dra. Jeg var kjempe liten og mamma hadde ingen nøkler eller noe så hun slapp ikke inn

2 kommentarer

Synnøve Irene Kjerstad

09.07.2016 kl.22:22

Blir helt satt ut når eg leser din blogg vennen. Kan ikke tru at noen kunne oppföre seg slik mot familien.

Du er en flott og töff jente, önsker deg allt godt i fremtiden Emma.

Stor klem fra meg.

Leah

10.07.2016 kl.03:03

Stakars dåkker😭😭😭😭😭❤️

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits