Hendelser vi gjerne ville vært foruten!

Det har vært små episoder, men som allikevel er ganske alvorlige. Det handler om alt fra bilkjøring til å rive jakker av mamma. Det har vært veldig mye vold og rare tanker inni disse bittesmå episodene også. Jeg vil fortelle om de viktigste episodene her:

Da jeg var 3 år ca husker jeg at jeg hadde rom nede jeg hadde en sprinkelseng, et skap og en lampe på rommet siden det bare var soverommet mitt. Jeg husker jeg sto i senga og så på at han var voldelig mot mamma, døra var åpen så jeg fikk med meg deg meste. Noe av det jeg husker ekstra godt derfra var at han kasta mamma ned trappa, helt fra toppen og ned. Da hun hadde falt ned hele og hadde kommet seg opp og var på vei til å løpe så jeg han tok tak i håret på mamma så hun falt bakover og slo hode sitt i enden på trappa.

Jeg, Nathalie og mamma var på Kongsvinger hos han, ja vi var der fordi han mente vi skulle være med han overalt. Det begynte å bli kveld og han hadde besøk av en kompis. Da jeg og Nathalie hadde lagt oss hørte vi skriking nede ifra, jeg gikk ned forsiktig for å se hva som skjedde. Jeg hlrte skriking om facebook og sladring, da mente han at facebook bare var et sladre sted så mamma ikke kunne ha det! Men mamma sa at hun hadde det pga venner, men det var langt fra greit i følge han. Plutselig så jeg mamma løpe inn på rommet med han etter seg, plutselig hører jeg mamma skriker at han ikke skal bite. Kompisen hans løper plutselig inn på rommet og prøver og splitte de, men da slå han mamma i ansiktet. Etter det sender han mamma opp på rommet til oss uten telefon,nøkler osv og sier at vi bare har til helvete og dra oss ut i morgen. Dagen etter våkner jeg og går ned, han lurer veldig på hvor mamma er og hvorfor hun ikke kommer ned. Så han henter mamma, og later som ingenting har skjedd.

Da vi var ute og kjørte bil, rundt i rundkjøringa og var på vei hjem. Kom han i full fart imot oss, han var ikke langt unna bilen før han bråbremsa! Alle bilene som sto rundt oss så ganske rart på han.

2 kommentarer

Tatjana Totlandsdal

10.07.2016 kl.23:08

Får tårer i øynene av og lese dette😢 er utrolig tragisk at dere har hatt en sånn oppvekst og at noen kan ha hjertet til og gjøre noe sånt😞😡 men er bra et det går bedre med dere nå❤️

Linda Sivertsen

11.07.2016 kl.01:22

Får vondt langt inni meg 😢

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits