Den "perfekte" familiefar?

Mamma var for å hente Dagfinn, han hadde vært ute på byen og kost seg(som vanlig)! Av en eller annen grunn hadde mamma brukt flere timer og jeg begynte å kjenne på meg at det kom til å skje noe.

Etter det hadde gått noen timer hørte jeg det kom en bil og tenkte "Endelig er de hjemme igjen!". Tiden gikk og gikk, til slutt trodde jeg bilen kjørte forbi. Jeg bestemte meg for å gå ut, da jeg kom ut så jeg at bilen sto der. Plutselig ser jeg ar Dagfin tar kvelertak på mamma og holder hun lenge, mamma prøver sparke ut vinduet på bilen, men klarer ikke det! Jeg løper inn og sier ifra til de inne, alle sammen løper opp og ser ut av vinduet. Da ser vi at Dagfinn slår etter mamma med en skistav! vi ser også at det er noen som ser det som skjer der ute, men de gjorde ikke noe.. Etter litt kommer mamma løpende opp trappa, Dagfinn kommer løpende litt etter og skriker og slå i veggen. Jeg blir redd og begynner gråte, jeg og "broren" min ber Dagfinn stoppe, men han hører ikke på oss.

Etter litt slår han til mamma med flaten på hånda og drar hun ut av senga. Mamma prøver dra seg unna, men i det hun er på vei til å løpe tar Dagfinn tak i beinet hennes så hun faller og drar a tilbake. Jeg og "broren" min går ned, mamma kommer litt etter. Da "broren" min sier til mamma "hvis han rører deg nå, ringer jeg. Jeg ringer politiet!".

Dagfinn kommer ned og begynner å snakke om alt mulig rart, men denne natten hadde han hørt ting på byen av mennesker han visstnok ikke kjente. Han satt nede å fortalte oss om at mamma fortjente å dø, hvordan hun skulle dø, at han fint skulle hjelpe hun med dette.. Han kalte mamma for hore, drittsekk osv...

Mamma hadde dagen etterpå store blå merker rundt halsen, man så at hun hadde blitt kvalt. Man så det ikke var lite kveling som hadde skjedd..

Er noe jeg bare ikke skjønner meg på..Hvorfor kaller mennesker som har sett og hørt dette han får den perfekte familiefaren?? da de selv så hva som skjedde?Er det sånn en far skal være mot familien sin? Er det sånn en perfekt barnefar skal behandle de nærmeste han har?

6 kommentarer

viktoria jørnstad jegerlund

31.07.2016 kl.16:40

går det bra med deg nå emma

familien din også

Marianne Hagen

31.07.2016 kl.22:44

Hei .

Jeg fiølger med på bloggen din , du er ei sterk jente , For helt vondt inni meg av å lese dette .

Stå på , er kjempe glad over at dere har det godt nå . Jeg støtter dere .

klem fra meg .

anonym

17.08.2016 kl.22:21

Slutta å blogge?

emmanygaardseter

18.08.2016 kl.00:42

Hei!! Nei deg er noe jeg absolutt ikke har gjort! driver på innlegg nå! men har ferie så prøver nyte den<33

anonym

19.08.2016 kl.21:26

Kk, savnet å lese, så bare lurte. Mente forresten ikke å vere frekk😂 elsker å lese bloggen din!!❤❤

emmanygaardseter

20.08.2016 kl.04:23

legger ut i morgen!! <3 Takk betyr MYE

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits