Vold mot mor er vold mot barn!

Hver dag gikk vi å ventet på at han skulle si at noe var galt, eller at vi ikke var bra nok. Alt kunne være feil og det aller meste var feil. Mamma kunne vaske gulvet med salmiakk, men det ble alltid feil og han klikka totalt, det gjaldt også mange andre såpeslag. Alt skulle være sånn han ville ha det, og han mente han kunne kalle oss hva han ville, gjøre hva han ville med oss og rett og slett manipulere oss og de rundt han til å tro han en dag var kjempe snill og mye annet. Han var rett og slett dritgod til å manipulere, han lekte så hyggelig og alle trodde han var kjempe snill. Denne psykiske terroren gikk utover skole, overnattinger og venner.

Han hadde alltid noe å klage på! Hvis vi ikke hadde gjort noe galt, var det vi som var gale. Han kalte oss alt fra syke i hodet-horer, spesielt mamma! Mamma ble banket vær kveld, vi ble som oftest banket vi og, men ikke vær dag sånn som mamma. Men vi kunne se det og da var det som om at det skjedde oss også, hvis han slo mamma og vi så det føltes det ut som om det skjedde oss også. Rett og slett psykisk terror. Hvis vi så mamma ble banket og vi barna ikke fikk et slag selv, men mamma fikk var det som om at vi også fikk.

Alt dette gikk utover det meste rundt oss. Nathalie og jeg ville aldri sove borte mer, og vi har nesten ikke sovet borte noe siden alt skjedde. Vi har sovet et 2-3 ganger borte, men det er hos de nærmeste vi har og det er fordi nå vet vi det ikke skjer noe, men til å vite det har vi sovet lite borte.

På skolen nå sliter jeg veldig med å ha presentasjoner, rekke opp hånda og snakke i klasse rommet og være aktiv i timene, dette er noe som sitter etter alt som har skjedd. For før var jeg aktiv, men de siste årene har det blitt sånn. Jeg har legeærklæring på at jeg ikke skal stå foran hele klassen, men kanskje bare 3-5 stk for å venne meg til det.

Vi levde under psykisk og fysisk vold i flere år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits