Hvem sitt hus...?

Som vanlig skjedde det alltid noe hjemme, ikke alltid ting var like brutalt som det var for det meste. Men det kunne være små ting som skjedde, for vanlige mennesker hadde dette vært en stor greie, men for oss som var vandt til det var dette ikke noe! Jeg vet også at det er mange som tror huset vi bor i er Dagfinn sitt, noe det ikke er!

Jeg husker etter natten Nathalie ble kastet ut på Langeland, kom Dagfinn hjem til oss. Vi låste døra, men vi hadde glemt å låse veranda døra så han kom seg seffølgelig inn døra der. Han begynte å true, han skulle brenne mamma opp i ovnen,han kalte mamma for hore og mye annet stygt. Mamma ba meg og Nathalie sette på oss sko og jakker så vi skulle gå hjemme ifra og til vegen for å møte noen som skulle hente oss. Da vi var på vei ut tok Dagfinn tak i Kåpa til mamma og dro av halvparten av knappene, mamma fikk seg ut og vi småløp med til grusveien og bortover litt føre Dagfinn kom kjørende i full fart rett i mot oss. Vi fortsatte bare å gå, men til slutt kom Dagfinn ut av bilen og dro oss inn i bilen. Han kjørte hjem til huset vårt igjen med oss i bilen, der han begynte å true oss. Vi begynte å gråte, og jeg prøvde få tak i en telefon og få ringt noen men jeg fikk det ikke til. Han lugget mamma inn i huset fra bilen, og låste igjen veranda døra så ingen skulle få rømme ut fra huset.

Han begynte å true med at han skulle ha huset til mamma siden ditten og datten og at mamma skulle skrive under på noen papirer så han ble eieren på huset. Mamma hadde arvet huset fra bestefar, så huset sto på hennes navn og ingen andre enn mamma eide huset! Mamma nektet og skrive under på papirene. Dagfinn ga til slutt opp den dagen og dro fra Hokåsen, men mamma fikk mange drittmeldinger resten av kvelden.

PS: Til alle dere som tror vi bor med Dagfinn nå eller som tror at han er den ekte faren min, han bor IKKE med oss nå han sitter inne i fengsel og han er IKKE pappaen min bare stefaren min. Pappaen min døde da jeg var liten, men jeg kalte Dagfinn for pappa.

Én kommentar

Liv-Elisabeth Fjellheim.

06.09.2016 kl.16:08

Måtte den karen få sitte i fengsel og kun få servert vann og tørt brød dag ut og dag inn hele sitt liv for ekstrem vold og psykisk terror mot din mamma og dere barna.Han er jo en meget farlig mann.Dette er slett ikke lett og glemme og setter ekstremt dype spor i sinn og skinn hos den/dere som har opplevd slik tyranni i livet !!! Dagfinn er farlig tyrann!!! Tror dere har fått det godt nå med Stein-Robin Kleven Bergh,men opplevd tyranni er ødeleggende og vanskelig og glemme.Stein-Robin er nok snill og god pappa som er veldig glad i dere fra himmelen og ned tror jeg !!! Jeg ønsker dere alle det beste i livet.Dere er nemlig vinnere!!! Klemmer til dere alle fra meg.Fra Liv-Elisabeth på Osøyro.

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits