Bortført?Eller hvor skulle vi?

Bortført?Eller hvor skulle vi?

Jeg husker så godt da jeg og Nathalie kom på skolen og de sto der for å hente oss. Vi var skeptiske for hva som skulle skje, hvor vi skulle og mange tanker fløy rundt i hue våres. Men vi fikk vite hvor vi skulle og hvorfor, det var jo etter alt hjemme hadde skjedd.

Hvor skulle vi egentlig..?

Jeg og Nathalie ble kjørt av mamma til skolen, der vi møtte læreren våres Gudrunn og en ung mann fra barnevernet. Da vi går ut av bilen og mamma følger oss bort til dem får vi høre at dette ikke er noe å bekymre seg over og at vi bare skal til Hamar en dag for å sitte i avhør og fortelle alt, svare på spørsmål og forklare oss sånn vi selv vil. Mannen som er fra barnevernet hilser på oss og sier navnet sitt, vi hilser tilbake og får et veldig godt førsteinntrykk av han. De sier vi kan sette oss trygt inn i bilen så vi kan kjøre til Hamar.

Da vi kommer dit parkerer vi og går opp dit vi skal forklare oss om alt, vi blir tatt kjempe bra i mot! De forteller oss at dette er "barnashus", og at dette er langt fra farlig. Vi får is, mat, drikke osv, de som jobber der viser oss også inn på "venterommet/lekerommet". Der kan vi spille, leke, tegne osv mens vi venter på hverandre. Vi spiser og drikker litt før det kommer en dame bort til oss og forklarer hvordan dette skal fungere, vi ser på hverandre og føler oss klare og sier at nå kan vi starte.

Først inn er meg, jeg kjenner jeg gruer meg, kjenner det på magen. De begynner å stille spørsmål om meg, mitt privatliv, hvordan jeg har det nå og mye annet som har med familien nå osv å gjøre. Jeg sitter å forklarer meg da jeg plutselig slipper en tåre, jeg er egentlig ingen jente som gråter, men dette var et sterkt tema og snakke om for første gangen.

Jeg får spørsmål som " Hvor ofte har dette pågått, og har dere tillatt dette?" "Hvorfor har dere ikke gjort noe med det?" "Hvilke episoder husker du aller best?" "Hvem episode har du lagret deg ekstra godt i minnene dine?" Og mange andre spørsmål som var vonde å svare på.

Jeg blir sittende i flere timer i avhør, før lillesøsteren min også skal inn for å bli avhørt. Da jeg får en pause og kommer ut i gangen, ser jeg lillesøsteren min sitte og legge puslespill med han i fra barnevernet. Det var vondt å se på, for jeg visste hun slet mye siden det var hennes biologiske pappa. Hun hadde jo vokst opp med han, så dette var utrolig vanskelig for hun.

-Endelig inne på avhør igjen! Sier jeg og smiler. Hun som sitter ved siden av meg begynner å spørre spørsmål om jeg lyver osv bare for å ta hevn! Noe jeg ikke gjorde, men det var væremåten min. De stilte meg flere spørsmål og tiden gikk.

Tiden gikk og endelig var det Nathalie sin tur. Det tok ikke like lang tid for henne som det gjorde for meg, men det tok noen timer. Hun har helt utslitt og det kunne man se på henne, man kunne se at hun ikke hadde det all verdens bra.

Da vi kom hjem på ettermiddagen gikk vi ut for å ri hos naboen og vi koste oss veldig. Vi fikk noe helt annet å tenke på!

Ps: Gudrunn er kallenavnet på læreren som var med dette er ikke et ekte navnet

Én kommentar

mygaylife

21.09.2016 kl.18:55

fin blogg <3

Ha en flott kveld å håper du titter innom meg i dag om du ikke alt har vært der da <3

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

16, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits