Narkoman?

Hates er en del av blogging! ja det vet jeg jo veldig godt, men det kan bli for mye. Du tenker kanskje at alle som blogger blir sett bedre på og at dem er populære, men nei det er ikke sånn! Har hatt en pause fra blogging nå og det er det gode grunner til!

Fikk en kommentar på at jeg ble stengt ute av andre i klassen, og at mennesker var lei bloggingen mi og det kom fra en voksen person. Ja vell hvis det er sånn så tenk det inni deg selv istedenfor å fortelle noen om det. Jeg har ikke hørt det fra noen i klassen min selv!

Jeg har fått noen kommentarer av noen få i klassen. Kommentarer son virkelig har truffet meg ganske hardt, det har gått for langt da elevene får beskjed om å ikke gi kommentarer om det men allikevel kommer det noen kommentarer. Fikk en kommentar her om dagen; "Da dere var hos oss var jo Dagfinn aldri slem, vi fikk jo gaver av han også. Så hvorfor juger du om alt Emma? Dagfinn var aldri slem her hjemme og ikke i mot dere!"

Jada greit du kjenner han så godt, men hvordan skulle jeg hatt klart å funnet på en så seriøs historie? Hvordan skulle jeg klart å dikte opp noe som står i avisa, er en dom på, jeg har fått en lidelse i fra og alle her i familien er "skadet" av? Og alle som ikke tror på dette som har skjedd, kan alltid spørre meg om alle papirene så skal du få se selv:)

Det har også blitt sagt at mammaen min er narkoman, alkoholiker osv! Til dere som sier det, mamma er LANGT fra noen av delene! Hun er et herlig menneske og har ikke en dritt på seg! Hun har alltid stilt opp for barna sine, hun står alltid opp, lager alltid mat og er med oss rundt og støtter oss!

Og dere som slenger dette rundt, tenk gjerne på barna hennes og ryktene vi får på oss! Tenk på hvor lite venner vi har til slutt, vi vil ikke ende opp med helt feil folk pga feil rykte! Da blir alt feil!

Istedenfor å slenge dritt, SPØR om det er sånn. Fordi ryktene starter ett sted, går videre og stopper ikke før omtrent alle tror det er sånn.

Det finnes også mange herlige mennesker der ute som faktisk er lojale! Jeg er så glad for at det finnes noen som tror, vet og stiller opp!

Skole-jobb har også gjort blogging til ett slit, jeg rir og er mye med venner så har ikke vært veldig enkelt å holdt dette oppe. Men nå vil jeg sette rutiner så bloggen også blir en del av hva jeg gjør igjen! Bloggingen har blitt en del av meg og det skal det fortsette å være.

Jeg bestemte meg for en pause her ifra, men nå er jeg tilbake igjen! Kanskje ikke for fult, men så mye jeg har mulighet til!.

Tusen takk

Én kommentar

Tatjana

10.10.2016 kl.00:00

Jeg tror på alt som du har skrevet👍🏻 hvorfor skulle noen juge om noe sånt....

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits