Skal det være sånn?

skal det virkelig være sånn? At jeg ikke skal få klare å sove? Tørre å gå alene? Føle meg brukt? Ta imot dritt? Bli trakassert? Tilgi andre, men bli skuffa? 

 

Denne julaften var en av di beste jeg har hatt! Jeg fikk kjempe mye fint, og stemninga var kjempe koselig! Kunne ikke hatt det bedre. Jeg håpte også resten av juleferien skulle bli sånn, men der tok jeg ganske feil! Jeg og søsteren min fikk besøk her om dagen, hun som besøkte oss kom med julegaver til oss og vi hadde gaver til henne. Alt var fint, vi hadde jo nettopp tilgitt henne i sommer så hva var no problem? Men allikevel har jeg hatt en veldig dårlig følelse, jeg har trodd på det hun har sagt, jeg har trodd på det hun har "bevist". Men allikevel føler jeg at vi er brukt, jeg føler han hun tråkker på oss gang på gang, føler at hun ikke klarer noe annet..! Jeg skal aldri tilgi mer, aldri uten å være 110% sikker..! Vi brøyt kontakten med deg, nettopp pga dette her! Men hun ba om unnskyldning, hun ga oss masse og smisket seg rett og slett til oss igjen. Altså jeg syntes ikke det er greit! Og nå på Facebook sitter hun å kommenterer en hun har sagt hun ikke har kontakt med..?

Og er det sånn at jeg skal være redd for å gå alene? Fordi Dagfinn er på perm? Eller skal jeg bare late som om jeg ikke er redd og bare gå? Jeg har prøvd det, og det funker ikke sånn! Ikke når man har angst, og man er livredd han. Jeg skulle ønske at jeg ikke var redd, at jeg klarte å ikke bry meg og at jeg ikke hadde hatt en sterk angstlidelse! Men sånn er det bare, jeg må gå å være redd for at noe skal skje. Hvert fall da jeg vet du er der ute, helt løs.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits