En dag jeg ikke glemmer!Litt mer informasjon; 
Jeg nevnte budskap i forrige blogginnlegg, men hva var det jeg egentlig vil prøve å få frem som er budskap? Skal jeg avsløre det?

Mitt budskap fremover er at alle kan få en ny sjanse og på måte et nytt liv. Det er nettopp det vi har fått til! Vi har kjempet oss igjennom dette som en sterk familie og vi har møtt både dårlige og bra tider! Vi har kjent på å mislykkes og vi har kjent på å "vunnet"! 

Jeg har veldig lyst til å fortelle om alt det fine vi har gjort sammen!!

Ukm!
Jeg og min bestevenninne meldte oss på UKM! Det er virkelig en opplevelse man ikke glemmer! Ihvertfall ikke jeg som har sceneskrekk og aldri har stått foran mennesker i hele mitt liv omtrent! Vi sang sangen "Beautiful" og for meg er det en sang som har et veldig bra budskap! Det jeg tenker er budskapet i denne sangteksten er at man er nydelig uansett hva andre mener og sier om deg! At man må være seg selv! Jeg med sceneskrekk er stolt over meg selv, jeg er stolt over hva jeg har fått til og hvordan det har begynt å gå fremover for meg! Men hvis jeg ikke hatt med meg min aller beste venn hadde jeg nok aldri i livet turt å stelle meg på scena! 

Det er så masse som går fremover! Man må leve med tro og håp for da blir alt bra til slutt! Hvertfall da man har venner, familie og kjæreste som står der sammen med deg! Mamma er forbildet mitt, hun er den mest støttende dama jeg vet om og jeg vil klare meg like bra som henne!

 

Her er et bilde av oss fra UKM: 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

15, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits