Hva unner de oss?

Hei!

Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg her på bloggen! Jeg har så ekstremt mye som skjer for tiden, og det er masse stress! Men til sommerferien igjen skal jeg blogge masse igjen! Lurer dere på hva jeg har drevet med i det siste?

Nå går jeg i 10ende klasse, det er masse eksamener og jeg har søkt VGS! Så etter sommerferien blir det Videregående skole på meg! Tiden går så utrolig fort siden Dagfinn ble borte fra oss! Man føler virkelig på friheta når et sånn monster er borte i fra livet sitt! Ingen som styrer, bruker vold eller kjefter på noe av det jeg gjør eller sier.

Denne sommeren har vi her hjemme allerede planer! For første gang i hele mitt liv skal jeg ake i fly, til Bulgaria. Det er noe jeg gleder meg til å oppleve, hvert fall nå som alle biter faller på plass og man er fri! Føler vi virkelig fortjener en tur til utlandet etter alt vi har gått igjennom! Selvom jeg vet det er mange der ute som ikke syntes vi fortjener dette, så er unner jeg oss denne ferien mer enn noe annet! Da skal jeg love dere masse fine bilder i fra sommeren våres! :D Dette er noe jeg virkelig ser fram til!

Nå er det 2 uker igjen med masse skole, også er jeg tilbake igjen!

Én kommentar

❤️❤️❤️❤️

29.05.2017 kl.01:09

Stå på❤️ Gleder meg til du skal begynte og piste flere innlegg❤️Glad i deg❤️Elsker bloggen din❤️Stå på❤️😻😘

emmanygaardseter

29.05.2017 kl.01:45

Åå så herlig å høre! Elsker alle mine fans?? Følg meg på Instagram: Emma2mar ???:

Skriv en ny kommentar

emmanygaardseter

emmanygaardseter

16, Kongsvinger

Dette er ekte, ikke rosagreier!

Kategorier

Arkiv

hits